Pozdravljeni in dobrodošli na našem spletnem domovanju.

Mi smo MIKRO-PRO, podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju strojništva in oblikovanja kovinskih izdelkov, kar 15 let uspešno kljubujemo razmeram na evropskem trgu. Vedno znova se izkaže, da smo podjetje MIKRO-PRO prava izbira. To odraža tudi naše sodelovanje s svetovno znanim podjetjem Siemens in mnogimi drugimi. Želimo, da tudi vi postanete ena izmed naših zadovoljnih strank, “strank podjetja MIKRO-PRO”.

Team photo

Pameten, prilagodljiv, izkušen

To so tri besede, ki najbolje opisujejo naš “team”

S 15 letnimi izkušnjami, med drugim tudi za koncern SIEMENS, brez težav nudimo izdelavo najzahtevnejših delov in sklopov s področja strojništva.

Nudimo vam izdelavo strojnih delov s klasično in CNC tehnologijo. Izdelujemo dele, ki se v večini primerov uporabljajo v novogradnjah, izdelujemo pa tudi dele, ki služijo kot nadomestni deli pri servisih in remontih.

Ker si prizadevamo kvaliteto izdelave naših izdelkov zagotavljati na najvišjem nivoju izvajamo 100% kontrolo izdelanih delov. Kontrolo vršimo po klasičnih metodah s klasičnimi merili. Po želji naročnika lahko izdelamo tudi merilni protokol izmerjenega kosa.

Z našim delom zagotavljamo uporabo materiala, ki ga naročnik zahteva.

Stopite v stik z nami!

Pameten

Visoko izšolan “team” se z lahko zoperstavi z najkompleksnejšimi izzivi.

Prilagodljiv

Ker smo malo podjetje se brez težav prilagodimo vsaki zahtevi in želji naročnika.

Izkušen

Z ogromnimi izkušnjami na področju mehanske obdelave in strojegradnje vam pomagamo do najboljšega izdelka.

Mi imamo odgovore…

Ponujamo široko paleto storitev. Nudimo CNC struženje, CNC rezkanje, struženje in rezkanje po klasični metodi, žično in potopno erozijo ter žaganje.

Z vsako stranko se dogovorimo o dobavnem roku, ki se ga 100% držimo. Pri vsakem naročilu probamo najti najboljše razmerje med hitrostjo in kvaliteto izdelave.

Nudimo konkurenče cene za visoko kvalitetno izdelane izdelke. Na ceno vpliva veliko dejavnikov (velikost naročila, potrebna stopnja natančnosti,…).

Seveda, vsaka stranka pove želje glede izdelka, katerih se držimo.

Kariera

Mislite, da ste pravi za nas?

Ponujamo vam edinstveno priložnost, da postanete del našega “teama”. Pošljite nam CV in motivacijsko pismo na info@mikro-pro.si ali pa nam pišite preko kontaktnega obrazca

Kontaktni obrazec