Certifikat

Ustrezamo standardom kakovosti certifikata 9001:2015 s področja CNC struženja in rezkanja

POLITIKA KAKOVOSTI MIKRO – PRO d.o.o.

Direktor podjetja Mikro – pro d.o.o. in vsi zaposleni se zavezujemo, da bomo kupcem pravočasno dobavljali brezhibne proizvode po konkurenčnih cenah.

Z našimi kupci vzpostavljamo dolgoročni partnerski odnos, zato je nenehno izboljševanje in prilagajanje zahtevam tržišča naša prednostna naloga.

Poleg tega je naše delovanje usmerjeno tudi na področje stalnega izboljševanja učinkovitosti sistema vodenja kakovosti ter na izpolnjevanje zahtev relevantnih zainteresiranih strani ter skladnosti z zakonodajo in regulativo.

V podjetju želimo zagotoviti prijetno in zaposlenim prijazno delovno okolje, saj vse to vpliva na motiviranost, zadovoljstvo, osebnostni razvoj in delo zaposlenih.

OFENZIVNO DEFENZIVNO
EKSTERNO Aktivno pridobivati nove posle s tem da imamo konkurenčne cene in storitve, ki smo jih sposobni izvajati hitreje od konkurence brez napak. Odločno branimo našo tržno pozicijo s tem da razvijamo dolgoročne odnose z našimi kupci in iščemo najboljše rešitve za njihove probleme
INTERNO Osvajanje novega znanja s katerim omogočamo tehnično podporo našim strankam, izvedbo kakovostnih storitev in konkurenčnih cen.

Izboljševanje procesov in zniževanje stroškov

Nenehno izboljševanje sistema vodenja kakovosti, uvajanje nove opreme in zagotavljanje najnovejših tehnologij, nadgradnja znanja in usposobljenosti naših zaposlenih.

Vizija

Vizija podjetja je v poslovni branži mehanske obdelave kovin in nekovin v segmentu individualne oziroma maloserijske proizvodnje svojim kupcem ponuditi zahtevano kakovost izdelanih izdelkov, odzivnost in tehnično podporo.

Cilji kakovosti

Naši dolgoročni cilji kakovosti so:

  • Ostati razvojno usmerjen dobavitelj

  • Zagotavljati tehnično svetovanje za izboljševaje procesov pri naših kupcih

  • Nenehno izboljševati izdelke in storitve